Home » Feesten

Karikatuurtekenen op Feesten, De Parijse manier (unplugged)

 In opmerkelijk tempo worden uw gasten één voor één op papier vereeuwigd. Op een komische niet beledigende manier wordt er een "vertaling" van de werkelijkheid op papier gezet zoals alleen een echte karikaturist dat kan. De omstanders kijken vol (leed)vermaak toe en barsten in lachen uit als achteraf blijkt dat zelfs hun opmerkingen in de karikaturen zijn verwerkt....  Er wordt getekend in zwarte lijnen en daarna worden de karikaturen met grijstinten afgewerkt. De snelste manier om zoveel mogelijk personen aan bod te laten komen. (+/- 10 of meer personen per uur).  

 

Altijd weer verrassend, boeiend en hilarisch voor jong en oud, en regelmatig met applaus! 

Digitaal karikatuurtekenen (plugged)


Dank zij de digitale revolutie is het nu ook mogelijk om  "high tech" op uw locatie te tekenen!  Met behulp van een Wacom tekentableau, notebook, en printer worden uw gasten in Full Colour vereeuwigd. Standaard kunnen de omstanders meekijken op 1(of 2) 17- inch LCD schermen. De digitale handgetekende karikaturen worden eventueel ter plaatse uitgeprint op A4 en aan uw gasten uitgereikt, en na afloop op een CD gebrand, of u per e-mail toegezonden. Uw logo of boodschap vooraf toevoegen op de karikaturen is geen enkel probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een extra GROOT LCD (TV)scherm voor de presentatie maakt het geheel compleet. Hierbij volstaat iedere moderne Flat Screen met een VGA aansluiting.  Zo kunnen de andere gasten optimaal meegenieten... 

 

Nog enkele voorbeelden van op locatie getekende digitale karikaturen: (+/- 6 a 8 personen per uur als er vlot achter elkaar geposeerd kan worden)

Vooraf wordt eventueel een digitaal "blanco" vel tekenpapier gemaakt met uw boodschap of logo zodat dit in iedere tekening terugkomt

 

Willem is dus flexibel inzetbaar en de ideale smaakmaker voor uw kerstfeest, nieuwjaarsborrel, beurs, verjaardagsfeest,  jubileum, huwelijksfeest, enz! 

 

Hoge kortingen zijn mogelijk voor:

  • Meerdaagse Beurzen
  • Cateraars
  • Artiestenen en Evenementenbureau's
  • Organisatiebureau 's etc. 
 
  • Wat betreft thema, kleding, presentatie enz, stel ik mij flexibel op. (Standaard een Frans georiënteerde outfit).
  • Standaard papierformaat bij handmatig karikatuurtekenen is A3.
  • Bij digitaal uitprinten in kleur op fotopapier: A4. 
  • Of het moet snel? Héél snel?? Ook dat kan. (op de Parijse manier!). Er wordt dan wel een wat hoger uurtarief berekend.
  • Meerdere sneltekenaars van niveau nodig?; Ik weet de weg en help u graag kostenloos verder.

 

Opluistering gewenst? 

U zoekt een betaalbare manier om uw klanten te binden en iets extra leuks en tastbaars mee te geven dat niet vergeten wordt? Vraag dan gerust naar wat ik voor u kan betekenen. Ook ideaal voor overdekte winkelcentra, (kunst)markten, braderieën, tuincentra, koopzondagen etc.

 
Beperkt budget? crisis?
Gedeeltelijk ingehuurd kan soms ook mits er een aanzienlijk aantal bezoekers worden verwacht en de reisafstand niet te groot is. Dit houdt in dat er nog een klein bedrag per tekening wordt gevraagd. Dit geldt alleen voor tekenen op de Parijse manier. Vraag naar de prijzen. Soms is een onkostenvergoeding al voldoende.
 
Vraag geheel vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden. Via  het Boekingsinfo  of  Contact formulier.
 
Door de komst van internet zijn er vele "nieuwe kunstenaars" bijgekomen, met een gelikte (peper dure) website die zichzelf maar al te graag kunstenaar, karikaturist of sneltekenaar noemen,  en ook nog eens zeer "voordelig" zijn. (van papa en mama gekregen?). Helaas vermelden ze vaak hun echte naam niet eens en berekenen ze ook nog het verkeerde BTW tarief met alle gevolgen van dien. Aan u de keuze.
 
Oh ja, mocht u iemand zoeken die aan de "lopende band" realistische portretten kan maken van hoog niveau dan wil ik u graag verder helpen. De kunstenaars die deze discipline echt beheersen zijn namelijk zo zeldzaam  als de mest van een hobbelpaard.
 

Is uw budget lager dan €450,- exclusief BTW en reiskosten gelieve niet te reageren tenzij u vlak bij mijn woonplaats woont.

 

(P.s. Voor boekingen geldt een uiterste betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de factuur).