Home » Overig » Maatschappij

Maatschappij (Lees: maatschappelijke betrokkenheid)

Leuk dat u op de hoogte bent van de laatste sportuitslagen, dan hoort u er weer helemaal bij op het volgende feestje. Denkt u... 

 

 

 

 

Eindelijk hoop op een betere wereld!!  LENR:  (Low Energy Nucleair Reactions) Ontdekt door Martin Fleishmann en Stanley Pons en verder ontwikkeld door Andrea Rossi en Sergio Focardi. Voor het laatste schokkende en ongelooflijke nieuws (energiebedrijven, lees en huiver...)

 

28-10-2011 De E-CAT (Energy Catalyzer) technologie is inmiddels een bewezen en gepatenteerd feit. Ondertussen maakt onze minister-president Mark Rutte een miljarden energie- deal met de Russische beer.......PROOST! Wat zal hij een kater krijgen. Politiek lijkt wel een achterhaald feit anno 2011.

Ze hollen al jaren achter de feiten aan net als de gevestigde media die zogenaamd geen deskundige journalisten hebben om ons te informeren over wat mogelijk de grootste ontdekking van de mensheid aller tijden is: werkende, schone, veilige, oneindige en bijna gratis KERNFUSIE ENERGIE!! Een grote schande is het. Geef de corruptie, het gezwijg en de leugens van sceptici geen kans en volg ook de weg naar totale energie onafhankelijkheid!

Je zou toch denken dat milieu organisaties zoals Greenpeace, en Natuur en Milieu bovenop deze materie zitten....helaas pindakaas! Waarschijnlijk kennen ze het verschil niet eens tussen kernenergie en kernfusie. Laat staan dat ze aanwezig waren bij de 1 Megawatt E-cat test op 28 oktober 2011 in Bologna Italië. (Wat een blamage) De validatie van de 1 Megawatt E-cat is daar in het bijzijn van topwetenschappers, een nobelprijswinnaar fysica, topmensen uit de industrie en wetenschapsjournalisten op de Universiteit van Bologna met groot succes afgerond. (Zie de vele video 's en interviews op YouTube over dit onderwerp) De 1 MW E-cat past in eenkleine zeecontainer en kost $1,500.000,- cash. Één reactor is meteen betaald en er zijn er 12 bijbesteld na deze demonstratie....  Het begin van wat komen gaat. P.s. Een 13 Megawatt E-cat wordt nu gebouwd. Hallo sceptici zijn jullie er nog?!

Hoe sneller deze heilige graal der wetenschap massaal zijn intrede doet hoe beter en bovendien bespaart het ons miljarden euro's voor de bouw van nieuwe kolen en kerncentrales die totaal overbodig worden! Meldt u ook aan op de Home E-cat wachtlijst: http://ecat.com/ want de kleine E-cats voor thuisgebruik zijn sneller beschikbaar dan u denkt (al vóór 2014!). Na installatie kunt u uw gastoevoer en elektra voorgoed afsluiten...De uitvinder van de E-cat Andrea Rossi heeft zijn handen dan ook vol aan de realisatie van een wereldwijd netwerk van fabrieken op het hoogste niveau om massaproductie mogelijk te maken. Hebben Andrea Rossi en Sergio Focardi straks nog wel tijd om de Nobelprijs voor natuurkunde in ontvangst te nemen?

 

Terwijl Tsjernobyl al brand sinds 1986 voltrekt zich de Fukushima ramp, en als die niet onder controle was gekregen hadden we nu 6 radioactieve vulkanen gehad met als gevolg een nucleaire holocaust en een onleefbare horror planeet. En het scheelde weinig, heel weinig!! (23 cm beton om precies te zijn.) Het is om moedeloos van te worden hoe weinig mensen de ernst hiervan inzien... Kanker? Dat krijg je toch alleen van roken! Wat een misselijk makende leugens. Iemand moet toch de schuld krijgen nietwaar?

Een uitvinding als de E-cat kent zijn gelijke niet in de geschiedenis van de mensheid en heeft de potentie om al onze energie en milieu problemen binnen 10 jaar op te lossen. De praktische toepassing van dit unieke apparaat mag onder geen enkele voorwaarde vertraging oplopen door wie of wat dan ook. Er zijn indirect mensenlevens mee gemoeid...

 

Als u zich net als velen afvraagt waarom er anno 2011 zoveel relatief jonge mensen aan de meest vreselijke kankerziektes te gronde gaan, dan vraag ik u om ook naar de oorzaak te zoeken. Internet is HET medium om alle leugenaars en (financiële) dictators in deze wereld te ontmaskeren en te elimineren! Ons allemaal bewust onhouden van echt belangrijk nieuws is ook een misdaad. De  telefoontjes en e-mails aan overheidsinstanties, nieuwsmedia, kranten en TV door mijn persoontje m.b.t. de E-cat ontwikkelingen hebben nog steeds niet het gewenste resultaat opgeleverd, maar de strijd om een leefbare planeet gaat onverminderd door. En ik ben gelukkig niet de enige die er zo over denkt. Ondertussen gaat het TV "onzinnieuws" gewoon door want er is niets zo belangrijk als het spelletje dat voetbal heet! Geef het volk brood en spelen is een oude politieke wijsheid om de "vrede" te bewaren. Maar u weet nu beter. Het laatste nieuws over de E-cat is onverminderd Amazing!! Andrea Rossi is in overleg met (jawel het MIT!) en locale overheden in de USA om daar de massaproductie van zijn E-cats van de grond te krijgen en heeft inmiddels zijn streefgetal van 10.000 potentiële kopers ruimschoots overschreden via zijn websites.Waaaw! Maar Johan Derksen weet het beter zullen we maar zeggen..... Oh ja, de meeste website 's over dit onderwerp zijn in het Engels, maar er is nu ook een betrouwbare en goede website in het Nederlands geschreven door Paul Harmans over wat de E-cat is en kan. De link vind u onderaan. 

 

Eerherstel van de inmiddels hoogbejaarde wetenschappers Fleishmann en Pons (1989) lijkt me wel op zijn plaats! Als hun "koude kernfusie" onderzoeksresultaten destijds serieus waren genomen, en niet vervalst waren door enkele MIT medewerkers uit de USA, hadden we nooit een Fukushima ramp gehad!! Het is maar dat u het weet. Geacht Massachusetts Institute of Technology, aan jullie de twijfelachtige eer om verantwoording af te leggen aan de rest van de wereld... 

 

Zitten we begin 2012 verder nog te wachten op meer onzinnieuws zoals shownieuws, hondenfluisteraars, en meer van dit soort ongein? Of wat dacht u hiervan: Sylvie van der Vaart krijgt eigen Barbie-pop? (ELSEVIER.NL!) 

Er bestaat nu echt nieuws: De energie revolutie is al in 1989 begonnen en 's werelds energie en milieuproblemen worden nu ruim 20 jaar later door massaproductie en toepassing van de E-cat geheel opgelost! Iets wat u als nieuwkomer (nog) niet zult geloven. Met alle respect voor Albert Einstein: De formule is dus: E= (ongeveer) MC² ? Vooraanstaand theoretisch fysicus en overtuigd atheïst Stephen William Hawking; What do you think about this?!

 

Als u ook geen radioactieve wereld en toekomst wilt, neem dan uw verantwoordelijkheid en zet de TV uit, DOE IETS en bericht op zijn minst al uw vrienden en kennissen over het bestaan van de E-Cat. Het unieke apparaat levert een gemiddeld huisgezin binnenkort een mogelijke besparing van maar liefst €2000,- per jaar op in de energiekosten; en dat voor de rest van uw leven! Uw zelfstudie over de E-cat technologie gaat zichzelf belonen... Dus: hoe sceptischer u bent, hoe meer geld het u gaat kosten! Immers de E-cat productie zal de vraag op een zeker moment niet meer bij kunnen benen en komt u op een lange wachtlijst. U gelooft het niet?: Zie dan de eerste Nederlandstalige website en noeste arbeid van Paul Harmans met een heldere uitleg over de E-cat als uw Engels wat minder is:  http://www.e-cat.co.nl

 

DE NIEUWSVULKAAN OVER DE E-CAT IS INMIDDELS IN VOLLE OMVANG UITGEBARSTEN OP INTERNET. WE STAAN AAN DE RAND VAN EEN ALLESOMVATTENDE WERELDWIJDE ENERGIEREVOLUTIE MET ONVOORSTELBARE GEVOLGEN. DE NASA (Never A Straigt Answer) IS NU OOK OVERTUIGD VAN LENR..... (Low Energy Nucleair Reactions), ONTDEKT DOOR ANDREA ROSSI EN SERGIO FOCARDI) 

BINNEN AFZIENBARE TIJD ZAL BLIJKEN WIE DE WERKELIJKE DADERS ZIJN DIE DE VOORUITGANG VAN DE MENSHEID 20 JAAR LANG HEBBEN TEGENGEWERKT, VERVALST, EN GESABOTEERD, MET ALS GEVOLG DE FUKUSHIMA RAMP!! LATEN WE HOPEN DAT ER EEN NIEUWE RECHTSORDE OPSTAAT DIE DE BEDRIEGERS MET BLOED AAN HUN HANDEN ZWAAR ZAL STRAFFEN. 

Schone, eindeloze, bijna gratis energie voor iedereen, elk persoon of gezin op deze planeet door kernfusie van waterstof en nikkel!

L.E.N.R. (low energy nuclear reactions) Start temperatuur +/-400C en géén miljoenen graden zoals bij hete kernfusie (CERN) wat al wereldwijd biljoenen euro 's belastinggeld heeft gekost en niets oplevert, behalve wat rekenfoutjes en veel te veel overbetaalde (liegende?) hete kernfusiewetenschappers..... Ach "so what?". Als de Amerikanen nu niet snel toehappen en A. Rossi en S. Focardi alle steun geven die ze verdiend hebben en de wereldpatenten regelen zijn de rapen pas echt gaar en ligt het voor de hand dat A. Rossi uitwijkt naar een ander land met zijn E-cat en heeft de USA het nakijken.

 

Andrea Rossi en Sergio Focardi

!!!!!!!!HALLO KRANTEN EN TV, WAAR BLIJFT HET ECHTE NIEUWS!!!!!!!!??

 

(Bron Lenr First afbeelding): http://coldfusion3.com/

 

De vraag die rest is dus: bent U wel klaar voor de komst van de E-cat? Zet uw scepsis opzij, en ontdek wat er werkelijk gaande is.

Barry Simon of the JET Energy NANOR device running since January 2012. The video has Professor Peter Hagelstein explaining the lattice-assisted nuclear reaction LANR/cold fusion energy device. Zie: http://coldfusionnow.org/jet-energy-nanor-device-at-mit-continuing-to-operate-months-later/

 

DE BELANGRIJKSTE UPDATES

UPDATE! 15-05-2014 Wetenschappelijke wereld in rep en roer?? Meer dan 1 miljard zoekresultaten!! (E-cat SHARE afbeelding). Is dit het begin van de WAARHEID die al sinds de experimenten van Pons en Fleishmann 25 jaar lang verzwegen is?! Insiders, en gerespecteerde wetenschappers van naam en faam zeggen dat de wereld zich moet voorbereiden op de grote dreun.... " KOUDE" KERNFUSIE WERKT en dat zou dan betekenen dat de heilige graal gevonden en BEWEZEN is! Onafhankelijke langdurige HOT-CAT (verbeterde E-cat) tests afgerond.... Het wachten is op de publicaties van diverse Universiteiten die naar verwachting vóór juli dit jaar zullen plaatsvinden..., als die positief zijn is dit WERELDSCHOKKEND NIEUWS!!!  Tot nu toe wijst alles hierop..

UPDATE! 9-10-2014 Werking E-cat HT (High Temperature) officieel bevestigd en gevalideerd! Zie http://ecat.com  (Lugano Testrapport) Gepubliceerd op 6 oktober 2014

UPDATE! 25-8-2015 Andrea Rossi Granted E-Cat Patent by US Patent Office

http://www.e-catworld.com/2015/08/25/andrea-rossi-granted-e-cat-patent-by-us-patent-office/

UPDATE! 26-12-2015 Productie van electiriciteit op zeer efficiënte wijze nu mogelijk, (een ongekende doorbraak).

 http://www.e-catworld.com/2015/12/26/rossi-the-e-cat-x-does-produce-electricity-directly/

 UPDATE! 24-11-2017

http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/  Wéér een zeer belangrijke mijlpaal gepasseerd.

UPDATE! 22-01-2019

http://www.ecatskdemo.com/ Op 31januari 2019 is hier  voor het eerst in de geschiedenis een live presentatie van de E-catSK te zien. Geen demomodel meer maar een werkend product op basis van LENR. Klaar om de wereldmarkt te betreden.

 

De Ecat SK van Andrea Rossi is nu beschikbaar voor de industrie. Het begin van een wereldrevolutie!

http://www.ecatskdemo.com/

Augustus 2015. Een apetrotse Andrea Rossi met zijn felbegeerde US Patent. Gepubliceerd op e-catworld.com. Een enorme mijlpaal is gepasseerd, een boost voor de start van E-cat massaproductie. Ondertussen blijven de Mainstream media hardnekkig zwijgen...!  

Als iets te mooi is om waar te zijn is dat meestal ook zo, maar er zijn uitzonderingen...

 

Voor aanvullende informatie zie ook:

http://www.energycatalyzer.nl/Artikelen.htm (De enige uitgebreide NL website van Paul Harmans over dit onderwerp )

https://mens-en-klimaat.jouwweb.nl/kern-energie/koude-kernfusie (zeer overzichtelijke en beknopte NL website)

http://www.e-catworld.com/

http://andrea-rossi.com/

http://pesn.com/
http://freeenergy.tv/
http://www.journal-of-nuclear-physics.com/

 

(Omdat Greenpeace niet inhoudelijk reageert op mijn e-mails m.b.t. de LENR ontwikkelingen is hun link hier verwijderd) Het bizarre gebrek aan kennis over LENR bij Greenpeace wordt nog het best weergegeven in de artikelen van Paul Harmans!

Zie: http://www.energycatalyzer.nl/Artikelen.htm -25 april 2013 - (Ongelofelijk de laatste reactie van Greenpeace)

 

Kennis is macht. Pseudo- Skeptics, are losers: Een vliegtuig is zwaarder dan lucht, en kan dus nooit vliegen.. De gebroeders Wright: wetenschappers hadden geen theorie, maar ze vlogen wel!

 

LENR=E-cat, E-cat=LENR

 
Wat u kunt doen?
Deel deze informatie met iedereen voor een betere en schone wereld!
 
 
 

Note: Deze pagina heb ik geschreven om u attent te maken op deze prachtige en onvoorstelbare ontwikkelingen die ik al vanaf juni 2011 op de voet volg. Hoewel het weinig te maken heeft met tekenen of schilderen kwam het wel goed uit dat ik een jaartje HBO-chemie heb gestudeerd om te herkennen wat er gaande is. Maar u kunt het ook; zeg het voort!! Hoe meer u erover te weten komt, hoe meer u zult begrijpen wat voor onvoorstelbaar positieve gevolgen dit gaat hebben.

Andere interessante en nuttige website 's: